Mesne dobrote za vsak dan in praznično mizo!
Ker so naši produkti res dobri, ker spoštujemo in ohranjamo tradicijo predelave.
Mesne dobrote za vsak dan in praznično mizo!
Ker so naši produkti res dobri, ker spoštujemo in ohranjamo tradicijo predelave.
Najboljše sestavine in tradicionalne recepture
Naši mesni izdelki so narejeni iz najboljših sestavin, ročno in po tradicionalnih recepturah. Za pripravo uporabljamo izključno naravne surovine in najkvalitetnejše meso domačega porekla. Od same predelave mesa, pa vse do končnega izdelka strogo upoštevamo pravila stroke in dobro prakso večletne tradiciji predelave v Idriji.


Klasično prekajeni izdelki
Vse naše prekajeno meso je narejeno po tradicionalni metodi. Najprej se meso soli v slanici obogateni z začimbami. Osoljeno meso zori pet do deset dni, nato se dimi v naravnem dimu iz suhih bukovih drv. Meso obdelano po stari klasični metodi ima nekoliko bolj izrazito rjavo barvo, njegov okus pa je poln in bogat. Sem spadajo na primer prekajeni svinjski vrat, prekajene svinjske krače ter prekajena svinjska rebra.

Najboljše sestavine in tradicionalne recepture
Naši mesni izdelki so narejeni iz najboljših sestavin, ročno in po tradicionalnih recepturah. Za pripravo uporabljamo izključno naravne surovine in najkvalitetnejše meso domačega porekla. Od same predelave mesa, pa vse do končnega izdelka strogo upoštevamo pravila stroke in dobro prakso večletne tradiciji predelave v Idriji.


Klasično prekajeni izdelki
Vse naše prekajeno meso je narejeno po tradicionalni metodi. Najprej se meso soli v slanici obogateni z začimbami. Osoljeno meso zori pet do deset dni, nato se dimi v naravnem dimu iz suhih bukovih drv. Meso obdelano po stari klasični metodi ima nekoliko bolj izrazito rjavo barvo, njegov okus pa je poln in bogat. Sem spadajo na primer prekajeni svinjski vrat, prekajene svinjske krače ter prekajena svinjska rebra.

Najboljše sestavine in tradicionalne recepture
Naši mesni izdelki so narejeni iz najboljših sestavin, ročno in po tradicionalnih recepturah. Za pripravo uporabljamo izključno naravne surovine in najkvalitetnejše meso domačega porekla. Od same predelave mesa, pa vse do končnega izdelka strogo upoštevamo pravila stroke in dobro prakso večletne tradiciji predelave v Idriji.


Klasično prekajeni izdelki
Vse naše prekajeno meso je narejeno po tradicionalni metodi. Najprej se meso soli v slanici obogateni z začimbami. Osoljeno meso zori pet do deset dni, nato se dimi v naravnem dimu iz suhih bukovih drv. Meso obdelano po stari klasični metodi ima nekoliko bolj izrazito rjavo barvo, njegov okus pa je poln in bogat. Sem spadajo na primer prekajeni svinjski vrat, prekajene svinjske krače ter prekajena svinjska rebra.

E-katalog mesnih izdelkov
Naš lasten proizvodni program obsega: domače klobase, hrenovke, krvavice, poltrajne salame, prekajene izdelke, zaseko, domačo svinjsko mast, ocvirke, hamburško slanino, mesni sir in drugo. Vse izdelke lahko kupite v naših trgovinah ali naročite tukaj.
Kje kupite mesne izdelke?
Vse mesne izdelke najdete v naših živilskih trgovinah ali kontaktirate našo mobilno prodajalno in vam ga dostavimo mi. Če kupujete za trgovino, gostišče ali restavracijo se obrnite na našo veleprodajo.
Veleprodaja
Prodaja mesnih izdelkov: kombi@kgz-idrija.si, tel. 051 620 685.
Mobilna prodajalna
Vsak teden prodaja poteka tudi preko mobilne prodajalne po določenih dnevih na naslednjih relacijah:
Ponedeljek: Vipavska dolina in Nova Gorica,
Torek: Notranjska do Babnega Polja,
Sreda: Cerkno in Tolminska do Bovca,
Četrtek: Ljubljana z okolico, Postojna, Pivka, Sežana,
Petek: Gorenjska.
Svoje naročilo
za mobilno prodajalno
oddate na:

Preverjena kakovost
Naše meso in mesni izdelki, kot tudi rejci, imajo pridobljenih več certifikatov, ki dokazujejo visoko kakovost in poreklo našega mesa in izdelkov.
Z evropskimi in nacionalnimi znaki označujemo živila, ki dosegajo posebne standarde kakovosti ali pa imajo ta živila karakteristike, ki so značilne za regijo. S temi oznakami porabnikom mesa in mesnih izdelkov posredujemo zanesljivo informacijo o kontrolirani kakovosti, načinu pridelave in predelave mesa ter zagotavljamo sledljivost.



Naše garancije kakovosti so pridobljeni certifikati:
izbrana kakovost Slovenije, Ekološki in Idrija izbrano.
Stalna kontrola kakovosti, znani rejci so dodatno zagotovilo, da pri nas kupite pristen domač produkt, pridelan po predpisih in standardih stroke.