Sveže meso
Stegno goveje
Goveje stegno je zelo upraben kos za mesa, predvsem za pripravo odličnih zrezkov in mesnih omak. Vse meso odkupljeno od lokalnih kmetov iz Idrijske in Cerkljanske regije je podrejeno strogim kontrolam, ki ne zagotavljajo le kakovostnega mesa, temveč tudi spoštljivo ravnanje z živalmi na kmetiji.
Kotlet
V naših trgovinah najdete izključno slovensko svinjino domačih rejcev. Tako potrošnikom zagotavljamo svežino in kakovost, zmanjšuje se tveganje izpostavljenosti mesa biološkim, kemičnim in fizikalnim dejavnikom. Z izbiro lokalnih ponudnikov povečujemo samooskrbo, trajnostno rabo površin in ohranjamo delovna mesta v slovenski agroživilski industriji.
Pleskavice
Mesna masa iz koščkov surovega mletega mesa ter trde slanine. Masa je oblikovana in stisnjena v posebnem kalupu s premerom 13 cm in debeline 1 cm. Pleskavice so z obeh strani obdane s folijo in razvrščene na pladenj, ki je zavit in termično zapakiran. Pred uporabo je potrebno pleskavice dobro popeči – do 30 minut nad 85°C.
Čevapčiči
Mesna masa je iz koščkov mletega surovega svinjskega in govejega mesa ter koščkov belega maščobnega tkiva. Masa je oblikovana v podolgovate okrogle kose debeline 1,8 cm in dolžine 7 cm. Čevapčiči so zloženi na pladenj na posebni foliji, zaviti in termično zapakirani. Pred uporabo je potrebno čevapčiče dobro popeči – do 30 minut nad 85°C
Sveže meso
Stegno goveje
Goveje stegno je zelo upraben kos za mesa, predvsem za pripravo odličnih zrezkov in mesnih omak. Vse meso odkupljeno od lokalnih kmetov iz Idrijske in Cerkljanske regije je podrejeno strogim kontrolam, ki ne zagotavljajo le kakovostnega mesa, temveč tudi spoštljivo ravnanje z živalmi na kmetiji.
Kotlet
V naših trgovinah najdete izključno slovensko svinjino domačih rejcev. Tako potrošnikom zagotavljamo svežino in kakovost, zmanjšuje se tveganje izpostavljenosti mesa biološkim, kemičnim in fizikalnim dejavnikom. Z izbiro lokalnih ponudnikov povečujemo samooskrbo, trajnostno rabo površin in ohranjamo delovna mesta v slovenski agroživilski industriji.
Pleskavice
Mesna masa iz koščkov surovega mletega mesa ter trde slanine. Masa je oblikovana in stisnjena v posebnem kalupu s premerom 13 cm in debeline 1 cm. Pleskavice so z obeh strani obdane s folijo in razvrščene na pladenj, ki je zavit in termično zapakiran. Pred uporabo je potrebno pleskavice dobro popeči – do 30 minut nad 85°C.
Čevapčiči
Mesna masa je iz koščkov mletega surovega svinjskega in govejega mesa ter koščkov belega maščobnega tkiva. Masa je oblikovana v podolgovate okrogle kose debeline 1,8 cm in dolžine 7 cm. Čevapčiči so zloženi na pladenj na posebni foliji, zaviti in termično zapakirani. Pred uporabo je potrebno čevapčiče dobro popeči – do 30 minut nad 85°C
Sveže meso
Stegno goveje
Goveje stegno je zelo upraben kos za mesa, predvsem za pripravo odličnih zrezkov in mesnih omak. Vse meso odkupljeno od lokalnih kmetov iz Idrijske in Cerkljanske regije je podrejeno strogim kontrolam, ki ne zagotavljajo le kakovostnega mesa, temveč tudi spoštljivo ravnanje z živalmi na kmetiji.
Kotlet
V naših trgovinah najdete izključno slovensko svinjino domačih rejcev. Tako potrošnikom zagotavljamo svežino in kakovost, zmanjšuje se tveganje izpostavljenosti mesa biološkim, kemičnim in fizikalnim dejavnikom. Z izbiro lokalnih ponudnikov povečujemo samooskrbo, trajnostno rabo površin in ohranjamo delovna mesta v slovenski agroživilski industriji.
Pleskavice
Mesna masa iz koščkov surovega mletega mesa ter trde slanine. Masa je oblikovana in stisnjena v posebnem kalupu s premerom 13 cm in debeline 1 cm. Pleskavice so z obeh strani obdane s folijo in razvrščene na pladenj, ki je zavit in termično zapakiran. Pred uporabo je potrebno pleskavice dobro popeči – do 30 minut nad 85°C.
Čevapčiči
Mesna masa je iz koščkov mletega surovega svinjskega in govejega mesa ter koščkov belega maščobnega tkiva. Masa je oblikovana v podolgovate okrogle kose debeline 1,8 cm in dolžine 7 cm. Čevapčiči so zloženi na pladenj na posebni foliji, zaviti in termično zapakirani. Pred uporabo je potrebno čevapčiče dobro popeči – do 30 minut nad 85°C
Mesni izdelki
Vrat svinjski B.K.V.
Vse naše prekajeno meso je narejeno po tradicionalni metodi. Najprej se meso soli v slanici obogateni z začimbami. Osoljeno meso zori pet do deset dni, nato se dimi v naravnem dimu iz suhih bukovih drv. Meso obdelano po stari klasični metodi ima nekoliko bolj izrazito rjavo barvo, njegov okus pa je poln in bogat.
Prekajeni svinjski vrat
Vse naše prekajeno meso je narejeno po tradicionalni metodi. Najprej se meso soli v slanici obogateni z začimbami. Osoljeno meso zori pet do deset dni, nato se dimi v naravnem dimu iz suhih bukovih drv. Meso obdelano po stari klasični metodi ima nekoliko bolj izrazito rjavo barvo, njegov okus pa je poln in bogat.
Prekajena svinjska rebra
Vse naše prekajeno meso je narejeno po tradicionalni metodi. Najprej se meso soli v slanici obogateni z začimbami. Osoljeno meso zori pet do deset dni, nato se dimi v naravnem dimu iz suhih bukovih drv. Meso obdelano po stari klasični metodi ima nekoliko bolj izrazito rjavo barvo, njegov okus pa je poln in bogat.
Hamburger slanina
Dimljena mesnata svinjska slanina je toplotno obdelana in pečena pri temperaturi 135°C. Je izvrstnega okusa. Slovenska svinjina ni vključena v dolge transportne poti, kar potrošnikom zagotavlja svežino in kakovost, zmanjšuje pa se tudi tveganje izpostavljenosti mesa biološkim, kemičnim in fizikalnim dejavnikom.
Prekajen sv. jezik na klasičen način
Vse naše prekajeno meso je narejeno po tradicionalni metodi. Najprej se meso soli v slanici obogateni z začimbami. Osoljeno meso zori pet do deset dni, nato se dimi v naravnem dimu iz suhih bukovih drv. Meso obdelano po stari klasični metodi ima nekoliko bolj izrazito rjavo barvo, njegov okus pa je poln in bogat.
Domača Idrijska klobasa za kuhanje
Dimljena klobasa v naravnem črevu lepe zlato rjave barve. Nadev je iz izbranega mletega svinjskega mesa ter koščkov belega maščobnega tkiva. Mesni masi so dadani sol, poper in česen. Klobasa je prijetnega vonja in slastnega okusa. Pred uporabo se domačo Idrijsko klobaso kuha v vreli vodi do 10 minut.
Hrenovke
Mesni izdelek pripravljen iz govejega in svinjskega mesa z dodano slanino. Sesekljani nadev je polnjen v naravna ovčja čreva. Hrenovke se krajši čas dimi in nato toplotno obdela. Idrijska hrenovka ima blag vonj po dimu in prijeten okus, ki navdušuje mesne gurmane. Pred uporabo hrenovke segrejemo ali kuhamo približno 3 minute.
Hamburška slanina s poprom v modelu
Mesnata svinjska slanina s črnim poprom, ki je toplotno obdelana in v modelu pečena pri temperaturi 135°C. Slovenska svinjina ni vključena v dolge transportne poti, kar potrošnikom zagotavlja svežino in kakovost, zmanjšuje se tudi tveganje izpostavljenosti mesa biološkim, kemičnim in fizikalnim dejavnikom.
Hamburška slanina v modelu
Mesnata svinjska slanina, ki je toplotno obdelana in v modelu pečena pri temperaturi 135°C. Slovenska svinjina ni vključena v dolge transportne poti, kar potrošnikom zagotavlja svežino in kakovost, zmanjšuje se tudi tveganje izpostavljenosti mesa biološkim, kemičnim in fizikalnim dejavnikom.
Mesni izdelki
Vrat svinjski B.K.V.
Vse naše prekajeno meso je narejeno po tradicionalni metodi. Najprej se meso soli v slanici obogateni z začimbami. Osoljeno meso zori pet do deset dni, nato se dimi v naravnem dimu iz suhih bukovih drv. Meso obdelano po stari klasični metodi ima nekoliko bolj izrazito rjavo barvo, njegov okus pa je poln in bogat.
Prekajeni svinjski vrat
Vse naše prekajeno meso je narejeno po tradicionalni metodi. Najprej se meso soli v slanici obogateni z začimbami. Osoljeno meso zori pet do deset dni, nato se dimi v naravnem dimu iz suhih bukovih drv. Meso obdelano po stari klasični metodi ima nekoliko bolj izrazito rjavo barvo, njegov okus pa je poln in bogat.
Prekajena svinjska rebra
Vse naše prekajeno meso je narejeno po tradicionalni metodi. Najprej se meso soli v slanici obogateni z začimbami. Osoljeno meso zori pet do deset dni, nato se dimi v naravnem dimu iz suhih bukovih drv. Meso obdelano po stari klasični metodi ima nekoliko bolj izrazito rjavo barvo, njegov okus pa je poln in bogat.
Hamburger slanina
Dimljena mesnata svinjska slanina je toplotno obdelana in pečena pri temperaturi 135°C. Je izvrstnega okusa. Slovenska svinjina ni vključena v dolge transportne poti, kar potrošnikom zagotavlja svežino in kakovost, zmanjšuje pa se tudi tveganje izpostavljenosti mesa biološkim, kemičnim in fizikalnim dejavnikom.
Prekajen sv. jezik na klasičen način
Vse naše prekajeno meso je narejeno po tradicionalni metodi. Najprej se meso soli v slanici obogateni z začimbami. Osoljeno meso zori pet do deset dni, nato se dimi v naravnem dimu iz suhih bukovih drv. Meso obdelano po stari klasični metodi ima nekoliko bolj izrazito rjavo barvo, njegov okus pa je poln in bogat.
Domača Idrijska klobasa za kuhanje
Dimljena klobasa v naravnem črevu lepe zlato rjave barve. Nadev je iz izbranega mletega svinjskega mesa ter koščkov belega maščobnega tkiva. Mesni masi so dadani sol, poper in česen. Klobasa je prijetnega vonja in slastnega okusa. Pred uporabo se domačo Idrijsko klobaso kuha v vreli vodi do 10 minut.
Hrenovke
Mesni izdelek pripravljen iz govejega in svinjskega mesa z dodano slanino. Sesekljani nadev je polnjen v naravna ovčja čreva. Hrenovke se krajši čas dimi in nato toplotno obdela. Idrijska hrenovka ima blag vonj po dimu in prijeten okus, ki navdušuje mesne gurmane. Pred uporabo hrenovke segrejemo ali kuhamo približno 3 minute.
Hamburška slanina s poprom v modelu
Mesnata svinjska slanina s črnim poprom, ki je toplotno obdelana in v modelu pečena pri temperaturi 135°C. Slovenska svinjina ni vključena v dolge transportne poti, kar potrošnikom zagotavlja svežino in kakovost, zmanjšuje se tudi tveganje izpostavljenosti mesa biološkim, kemičnim in fizikalnim dejavnikom.
Hamburška slanina v modelu
Mesnata svinjska slanina, ki je toplotno obdelana in v modelu pečena pri temperaturi 135°C. Slovenska svinjina ni vključena v dolge transportne poti, kar potrošnikom zagotavlja svežino in kakovost, zmanjšuje se tudi tveganje izpostavljenosti mesa biološkim, kemičnim in fizikalnim dejavnikom.
Mesni izdelki
Vrat svinjski B.K.V.
Vse naše prekajeno meso je narejeno po tradicionalni metodi. Najprej se meso soli v slanici obogateni z začimbami. Osoljeno meso zori pet do deset dni, nato se dimi v naravnem dimu iz suhih bukovih drv. Meso obdelano po stari klasični metodi ima nekoliko bolj izrazito rjavo barvo, njegov okus pa je poln in bogat.
Prekajeni svinjski vrat
Vse naše prekajeno meso je narejeno po tradicionalni metodi. Najprej se meso soli v slanici obogateni z začimbami. Osoljeno meso zori pet do deset dni, nato se dimi v naravnem dimu iz suhih bukovih drv. Meso obdelano po stari klasični metodi ima nekoliko bolj izrazito rjavo barvo, njegov okus pa je poln in bogat.
Prekajena svinjska rebra
Vse naše prekajeno meso je narejeno po tradicionalni metodi. Najprej se meso soli v slanici obogateni z začimbami. Osoljeno meso zori pet do deset dni, nato se dimi v naravnem dimu iz suhih bukovih drv. Meso obdelano po stari klasični metodi ima nekoliko bolj izrazito rjavo barvo, njegov okus pa je poln in bogat.
Hamburger slanina
Dimljena mesnata svinjska slanina je toplotno obdelana in pečena pri temperaturi 135°C. Je izvrstnega okusa. Slovenska svinjina ni vključena v dolge transportne poti, kar potrošnikom zagotavlja svežino in kakovost, zmanjšuje pa se tudi tveganje izpostavljenosti mesa biološkim, kemičnim in fizikalnim dejavnikom.
Prekajen sv. jezik na klasičen način
Vse naše prekajeno meso je narejeno po tradicionalni metodi. Najprej se meso soli v slanici obogateni z začimbami. Osoljeno meso zori pet do deset dni, nato se dimi v naravnem dimu iz suhih bukovih drv. Meso obdelano po stari klasični metodi ima nekoliko bolj izrazito rjavo barvo, njegov okus pa je poln in bogat.
Domača Idrijska klobasa za kuhanje
Dimljena klobasa v naravnem črevu lepe zlato rjave barve. Nadev je iz izbranega mletega svinjskega mesa ter koščkov belega maščobnega tkiva. Mesni masi so dadani sol, poper in česen. Klobasa je prijetnega vonja in slastnega okusa. Pred uporabo se domačo Idrijsko klobaso kuha v vreli vodi do 10 minut.
Hrenovke
Mesni izdelek pripravljen iz govejega in svinjskega mesa z dodano slanino. Sesekljani nadev je polnjen v naravna ovčja čreva. Hrenovke se krajši čas dimi in nato toplotno obdela. Idrijska hrenovka ima blag vonj po dimu in prijeten okus, ki navdušuje mesne gurmane. Pred uporabo hrenovke segrejemo ali kuhamo približno 3 minute.
Hamburška slanina s poprom v modelu
Mesnata svinjska slanina s črnim poprom, ki je toplotno obdelana in v modelu pečena pri temperaturi 135°C. Slovenska svinjina ni vključena v dolge transportne poti, kar potrošnikom zagotavlja svežino in kakovost, zmanjšuje se tudi tveganje izpostavljenosti mesa biološkim, kemičnim in fizikalnim dejavnikom.
Hamburška slanina v modelu
Mesnata svinjska slanina, ki je toplotno obdelana in v modelu pečena pri temperaturi 135°C. Slovenska svinjina ni vključena v dolge transportne poti, kar potrošnikom zagotavlja svežino in kakovost, zmanjšuje se tudi tveganje izpostavljenosti mesa biološkim, kemičnim in fizikalnim dejavnikom.
Premium meso
Prekajen svinjski vrat klasično
Vse naše prekajeno meso je narejeno po tradicionalni metodi. Najprej se meso soli v slanici obogateni z začimbami. Osoljeno meso zori pet do deset dni, nato se dimi v naravnem dimu iz suhih bukovih drv. Meso obdelano po stari klasični metodi ima nekoliko bolj izrazito rjavo barvo, njegov okus pa je poln in bogat.
Panceta suha
Panceta je klasično dimljena brez dodanih konzervansov in aditivov. Najprej se meso soli v slanici obogateni z začimbami. Osoljeno meso zori pet do deset dni, nato se dimi v naravnem dimu iz suhih bukovih drv. Meso obdelano po stari klasični metodi ima nekoliko bolj izrazito rjavo barvo, njegov okus pa je poln in bogat.
Idrijska klobasa za kuhanje
Je dimljena klobasa v naravnem črevu, lepe, zlato rjave barve. Nadev je iz izbranega mletega svinjskega mesa ter koščkov belega maščobnega tkiva. Mesni masi so dadani sol, poper in česen. Klobasa je prijetnega vonja in slastenga okusa. Pred uporabo se domačo Idrijsko klobaso kuha v vreli vodi do 10 minut.
Premium meso
Prekajen svinjski vrat klasično
Vse naše prekajeno meso je narejeno po tradicionalni metodi. Najprej se meso soli v slanici obogateni z začimbami. Osoljeno meso zori pet do deset dni, nato se dimi v naravnem dimu iz suhih bukovih drv. Meso obdelano po stari klasični metodi ima nekoliko bolj izrazito rjavo barvo, njegov okus pa je poln in bogat.
Panceta suha
Panceta je klasično dimljena brez dodanih konzervansov in aditivov. Najprej se meso soli v slanici obogateni z začimbami. Osoljeno meso zori pet do deset dni, nato se dimi v naravnem dimu iz suhih bukovih drv. Meso obdelano po stari klasični metodi ima nekoliko bolj izrazito rjavo barvo, njegov okus pa je poln in bogat.
Idrijska klobasa za kuhanje
Je dimljena klobasa v naravnem črevu, lepe, zlato rjave barve. Nadev je iz izbranega mletega svinjskega mesa ter koščkov belega maščobnega tkiva. Mesni masi so dadani sol, poper in česen. Klobasa je prijetnega vonja in slastenga okusa. Pred uporabo se domačo Idrijsko klobaso kuha v vreli vodi do 10 minut.
Premium meso
Prekajen svinjski vrat klasično
Vse naše prekajeno meso je narejeno po tradicionalni metodi. Najprej se meso soli v slanici obogateni z začimbami. Osoljeno meso zori pet do deset dni, nato se dimi v naravnem dimu iz suhih bukovih drv. Meso obdelano po stari klasični metodi ima nekoliko bolj izrazito rjavo barvo, njegov okus pa je poln in bogat.
Panceta suha
Panceta je klasično dimljena brez dodanih konzervansov in aditivov. Najprej se meso soli v slanici obogateni z začimbami. Osoljeno meso zori pet do deset dni, nato se dimi v naravnem dimu iz suhih bukovih drv. Meso obdelano po stari klasični metodi ima nekoliko bolj izrazito rjavo barvo, njegov okus pa je poln in bogat.
Idrijska klobasa za kuhanje
Je dimljena klobasa v naravnem črevu, lepe, zlato rjave barve. Nadev je iz izbranega mletega svinjskega mesa ter koščkov belega maščobnega tkiva. Mesni masi so dadani sol, poper in česen. Klobasa je prijetnega vonja in slastenga okusa. Pred uporabo se domačo Idrijsko klobaso kuha v vreli vodi do 10 minut.