Sveže meso

Mesni izdelki

Premium meso

Darilna ponudba

Sveže meso

Mesni izdelki

Premium meso

Darilna ponudba

Sveže meso

Mesni izdelki

Premium meso

Darilna ponudba

Sveže meso

KGZ Idrija zorjen goveji steak

Zorjen goveji steak

Sveže, zorjeno goveje meso I. kategorije. Steaki so lepo marmorirani, polnega okusa, saj je govedo vzrejeno na sonaravni način na kmetijah Idrijsko-Cerkljanskega hribovja

KGZ Idrija bočnik goveji

Bočnik goveji

Goveji bočnik je zelo uporaben in vsestranski kos mesa. Iz bočnika s kostjo lahko skuhamo odlično govejo juho, narezan na manjše kose se največkrat uporabi za pripravo golaža.

KGZ Idrija pljučna pečenka

Pljučna pečenka

Pljučna pečenka je nežno in mehko meso, ki ga lahko pripravimo na različne načine. Je najdražji in zagotovo najboljši kos govedine. Leži pod kostmi hrbta, zato je meso čudovito mehko, nežno in nemastno, primerno za dušenje, pečenje ali praženje.

Stegno goveje

Goveje stegno je zelo upraben kos za mesa, predvsem za pripravo odličnih zrezkov in mesnih omak. Vse meso odkupljeno od lokalnih kmetov iz Idrijske in Cerkljanske regije je podrejeno strogim kontrolam, ki ne zagotavljajo le kakovostnega mesa, temveč tudi spoštljivo ravnanje z živalmi na kmetiji.

KGZI kotleti z brsticnim ohrovtom

Kotlet

V naših trgovinah najdete izključno slovensko svinjino domačih rejcev. Tako potrošnikom zagotavljamo svežino in kakovost, zmanjšuje se tveganje izpostavljenosti mesa biološkim, kemičnim in fizikalnim dejavnikom. Z izbiro lokalnih ponudnikov povečujemo samooskrbo, trajnostno rabo površin in ohranjamo delovna mesta v slovenski agroživilski industriji.

KGZI idrija pleskavice

Pleskavice

Mesna masa iz koščkov surovega mletega mesa ter trde slanine. Masa je oblikovana in stisnjena v posebnem kalupu s premerom 13 cm in debeline 1 cm. Pleskavice so z obeh strani obdane s folijo in razvrščene na pladenj, ki je zavit in termično zapakiran. Pred uporabo je potrebno pleskavice dobro popeči – do 30 minut nad 85°C.

KGZI idrija čevapčiči

Čevapčiči

Mesna masa je iz koščkov mletega surovega svinjskega in govejega mesa ter koščkov belega maščobnega tkiva. Masa je oblikovana v podolgovate okrogle kose debeline 1,8 cm in dolžine 7 cm. Čevapčiči so zloženi na pladenj na posebni foliji, zaviti in termično zapakirani. Pred uporabo je potrebno čevapčiče dobro popeči – do 30 minut nad 85°C

KGZI idrija piščančja nabodala

Piščančja nabodala

Kosi piščančjega fileja so kombinirani s papriko in pripravljeni za peko na lesenem nabodalu. Odlična kombinacija za peko na žaru. Pred uporabo je potrebno ražnjiče dobro popeči na temperaturi nad 85°C.

Sveže meso

KGZ Idrija zorjen goveji steak

Zorjen goveji steak

Sveže, zorjeno goveje meso I. kategorije. Steaki so lepo marmorirani, polnega okusa, saj je govedo vzrejeno na sonaravni način na kmetijah Idrijsko-Cerkljanskega hribovja

KGZ Idrija bočnik goveji

Bočnik goveji

Goveji bočnik je zelo uporaben in vsestranski kos mesa. Iz bočnika s kostjo lahko skuhamo odlično govejo juho, narezan na manjše kose se največkrat uporabi za pripravo golaža.

KGZ Idrija pljučna pečenka

Pljučna pečenka

Pljučna pečenka je nežno in mehko meso, ki ga lahko pripravimo na različne načine. Je najdražji in zagotovo najboljši kos govedine. Leži pod kostmi hrbta, zato je meso čudovito mehko, nežno in nemastno, primerno za dušenje, pečenje ali praženje.

Stegno goveje

Goveje stegno je zelo upraben kos za mesa, predvsem za pripravo odličnih zrezkov in mesnih omak. Vse meso odkupljeno od lokalnih kmetov iz Idrijske in Cerkljanske regije je podrejeno strogim kontrolam, ki ne zagotavljajo le kakovostnega mesa, temveč tudi spoštljivo ravnanje z živalmi na kmetiji.

KGZI kotleti z brsticnim ohrovtom

Kotlet

V naših trgovinah najdete izključno slovensko svinjino domačih rejcev. Tako potrošnikom zagotavljamo svežino in kakovost, zmanjšuje se tveganje izpostavljenosti mesa biološkim, kemičnim in fizikalnim dejavnikom. Z izbiro lokalnih ponudnikov povečujemo samooskrbo, trajnostno rabo površin in ohranjamo delovna mesta v slovenski agroživilski industriji.

KGZI idrija pleskavice

Pleskavice

Mesna masa iz koščkov surovega mletega mesa ter trde slanine. Masa je oblikovana in stisnjena v posebnem kalupu s premerom 13 cm in debeline 1 cm. Pleskavice so z obeh strani obdane s folijo in razvrščene na pladenj, ki je zavit in termično zapakiran. Pred uporabo je potrebno pleskavice dobro popeči – do 30 minut nad 85°C.

KGZI idrija čevapčiči

Čevapčiči

Mesna masa je iz koščkov mletega surovega svinjskega in govejega mesa ter koščkov belega maščobnega tkiva. Masa je oblikovana v podolgovate okrogle kose debeline 1,8 cm in dolžine 7 cm. Čevapčiči so zloženi na pladenj na posebni foliji, zaviti in termično zapakirani. Pred uporabo je potrebno čevapčiče dobro popeči – do 30 minut nad 85°C

KGZI idrija piščančja nabodala

Piščančja nabodala

Kosi piščančjega fileja so kombinirani s papriko in pripravljeni za peko na lesenem nabodalu. Odlična kombinacija za peko na žaru. Pred uporabo je potrebno ražnjiče dobro popeči na temperaturi nad 85°C.

Sveže meso

KGZ Idrija zorjen goveji steak

Zorjen goveji steak

Sveže, zorjeno goveje meso I. kategorije. Steaki so lepo marmorirani, polnega okusa, saj je govedo vzrejeno na sonaravni način na kmetijah Idrijsko-Cerkljanskega hribovja

KGZ Idrija bočnik goveji

Bočnik goveji

Goveji bočnik je zelo uporaben in vsestranski kos mesa. Iz bočnika s kostjo lahko skuhamo odlično govejo juho, narezan na manjše kose se največkrat uporabi za pripravo golaža.

KGZ Idrija pljučna pečenka

Pljučna pečenka

Pljučna pečenka je nežno in mehko meso, ki ga lahko pripravimo na različne načine. Je najdražji in zagotovo najboljši kos govedine. Leži pod kostmi hrbta, zato je meso čudovito mehko, nežno in nemastno, primerno za dušenje, pečenje ali praženje.

Stegno goveje

Goveje stegno je zelo upraben kos za mesa, predvsem za pripravo odličnih zrezkov in mesnih omak. Vse meso odkupljeno od lokalnih kmetov iz Idrijske in Cerkljanske regije je podrejeno strogim kontrolam, ki ne zagotavljajo le kakovostnega mesa, temveč tudi spoštljivo ravnanje z živalmi na kmetiji.

KGZI kotleti z brsticnim ohrovtom

Kotlet

V naših trgovinah najdete izključno slovensko svinjino domačih rejcev. Tako potrošnikom zagotavljamo svežino in kakovost, zmanjšuje se tveganje izpostavljenosti mesa biološkim, kemičnim in fizikalnim dejavnikom. Z izbiro lokalnih ponudnikov povečujemo samooskrbo, trajnostno rabo površin in ohranjamo delovna mesta v slovenski agroživilski industriji.

KGZI idrija pleskavice

Pleskavice

Mesna masa iz koščkov surovega mletega mesa ter trde slanine. Masa je oblikovana in stisnjena v posebnem kalupu s premerom 13 cm in debeline 1 cm. Pleskavice so z obeh strani obdane s folijo in razvrščene na pladenj, ki je zavit in termično zapakiran. Pred uporabo je potrebno pleskavice dobro popeči – do 30 minut nad 85°C.

KGZI idrija čevapčiči

Čevapčiči

Mesna masa je iz koščkov mletega surovega svinjskega in govejega mesa ter koščkov belega maščobnega tkiva. Masa je oblikovana v podolgovate okrogle kose debeline 1,8 cm in dolžine 7 cm. Čevapčiči so zloženi na pladenj na posebni foliji, zaviti in termično zapakirani. Pred uporabo je potrebno čevapčiče dobro popeči – do 30 minut nad 85°C

KGZI idrija piščančja nabodala

Piščančja nabodala

Kosi piščančjega fileja so kombinirani s papriko in pripravljeni za peko na lesenem nabodalu. Odlična kombinacija za peko na žaru. Pred uporabo je potrebno ražnjiče dobro popeči na temperaturi nad 85°C.

Mesni izdelki

KGZI idrija svinjska mast 450gr

Svinjska mast – 450 g

Svinjska mast je topljena mleta svinjska slanina brez mesnatih koščkov – ocvirkov. Mast je pakirana v posodice po 450 g in 800 g ter večje posode po 5 kg in 10 kg. Svinjska mast ima nevtralen vonj in da jedem slasten domač okus.

KGZI idrija mast z ocvirki 800gr

Mast z ocvirki – 800 g

Svinjska mast z ocvirki je iz mlete in ocvrte mesnate svinjske slanine. Pakirana je v posodice po 450 g in 800 g. Na dnu so ocvirki zgoraj pa je sloj svinjke masti. Svinjska mast z ocvirki ima nevtralen vonj in slasten, domač okus.

KGZ Idrija domača zaseka 800gr

Domača zaseka – 800 g

Domača zaseka je pripravljena iz mlete prekajene svinjske mesnate slanine značilno bele barve z vidnimi koščki mesa. Zaseka je pakirana v lončke po 250 g, 500g ter v prozorna umetna čreva. Zaseka ima prijetno aromo dimljenega bukovega lesa.

KGZI idrija domača jetrna pašteta v lončku

Domača jetrna pašteta v lončku

Naši mesni izdelki so narejeni iz najboljših sestavin, ročno in po tradicionalnih recepturah. Za pripravo uporabljamo izključno naravne surovine in najkvalitetnejše meso domačega porekla.

KGZI idrija domača jetrna pašteta

Domača jetrna pašteta v črevu

Naši mesni izdelki so narejeni iz najboljših sestavin, ročno in po tradicionalnih recepturah. Za pripravo uporabljamo izključno naravne surovine in najkvalitetnejše meso domačega porekla. Domačo pašteto lahko kupite v lončku ali priročno v črevu.

KGZI idrija vrat svinjski bkv

Vrat svinjski B.K.V.

Vse naše prekajeno meso je narejeno po tradicionalni metodi. Najprej se meso soli v slanici obogateni z začimbami. Osoljeno meso zori pet do deset dni, nato se dimi v naravnem dimu iz suhih bukovih drv. Meso obdelano po stari klasični metodi ima nekoliko bolj izrazito rjavo barvo, njegov okus pa je poln in bogat.

KGZI idrija prekajeni svinjski vrat

Prekajeni svinjski vrat

Vse naše prekajeno meso je narejeno po tradicionalni metodi. Najprej se meso soli v slanici obogateni z začimbami. Osoljeno meso zori pet do deset dni, nato se dimi v naravnem dimu iz suhih bukovih drv. Meso obdelano po stari klasični metodi ima nekoliko bolj izrazito rjavo barvo, njegov okus pa je poln in bogat.

KGZI idrija prekajena svinjska rebra

Prekajena svinjska rebra

Vse naše prekajeno meso je narejeno po tradicionalni metodi. Najprej se meso soli v slanici obogateni z začimbami. Osoljeno meso zori pet do deset dni, nato se dimi v naravnem dimu iz suhih bukovih drv. Meso obdelano po stari klasični metodi ima nekoliko bolj izrazito rjavo barvo, njegov okus pa je poln in bogat.

KGZI idrija panceta

Panceta

Dimljena in sušena mesnata svinjska slanina. Zorjeno meso se dimi v naravnem dimu bukovih drv. Tako obdelano meso ima nekoliko bolj izrazito rjavo barvo, njegov okus pa je poln in bogat.

KGZI idrija svinjski kare

Svinjski kare

Svinjski hrbet oziroma kare je priljubljen kos mesa tudi za dimljenje. Prekajen kare je odličen za domače kmečke narezke skupaj s suhimi slivami.

KGZI idrija hamburger slanina

Hamburger slanina

Dimljena mesnata svinjska slanina je toplotno obdelana in pečena pri temperaturi 135°C. Je izvrstnega okusa. Slovenska svinjina ni vključena v dolge transportne poti, kar potrošnikom zagotavlja svežino in kakovost, zmanjšuje pa se tudi tveganje izpostavljenosti mesa biološkim, kemičnim in fizikalnim dejavnikom.

KGZI idrija prekajen jezik

Prekajen sv. jezik na klasičen način

Vse naše prekajeno meso je narejeno po tradicionalni metodi. Najprej se meso soli v slanici obogateni z začimbami. Osoljeno meso zori pet do deset dni, nato se dimi v naravnem dimu iz suhih bukovih drv. Meso obdelano po stari klasični metodi ima nekoliko bolj izrazito rjavo barvo, njegov okus pa je poln in bogat.

KGZI idrija domača idrijska klobasa za kuhanje

Domača Idrijska klobasa za kuhanje

Dimljena klobasa v naravnem črevu lepe zlato rjave barve. Nadev je iz izbranega mletega svinjskega mesa ter koščkov belega maščobnega tkiva. Mesni masi so dadani sol, poper in česen. Klobasa je prijetnega vonja in slastnega okusa. Pred uporabo se domačo Idrijsko klobaso kuha v vreli vodi do 10 minut.

KGZI idrija idrijska suha klobasa

Idrijska suha klobasa

Narejena je iz svinjskega stegna, govejega mesa ter slanine. Pripravljen nadev se polni v umetna čreva premera 60 mm in 75 mm. Salama je toplotno obdelana na tempetaruri 78°C. Idrijska salama ima zaradi kvalitetnih sestavin razpoznaven okus, ki navdušuje.

KGZI idrija suha klobasa z zaseko

Idrijska suha klobasa z zaseko

Domača suha klobasa pakirana z domačo zaseko iz mlete prekajene svinjske mesnate slanine. Zaseka je značilne bele barve z vidnimi koščki mesa. S kosom domačega kruha je to prava tradicionalna idrijska malica.

KGZI idrija hrenovka 4 kosi

Hrenovke

Mesni izdelek pripravljen iz govejega in svinjskega mesa z dodano slanino. Sesekljani nadev je polnjen v naravna ovčja čreva. Hrenovke se krajši čas dimi in nato toplotno obdela. Idrijska hrenovka ima blag vonj po dimu in prijeten okus, ki navdušuje mesne gurmane. Pred uporabo hrenovke segrejemo ali kuhamo približno 3 minute.

KGZI idrija hrenovka 2 kosa

Hrenovke – 2 kosa

Hrenovka iz govejega in svinjskega mesa v naravnem ovčjem črevu. Pred uporabo jih segrejemo ali kuhamo ca. 3 minute. Pakirano po 2 ali 4 kose.

KGZI idrija mortadela

Mortadela

Mesnina, narejena iz slovenskega svinjskega mesa, kosov masti, soli in popra. Slovenska svinjina ni vključena v dolge transportne poti, kar potrošnikom zagotavlja svežino in kakovost. Mortadela je odlična za malico ali rojstnodnevno pogostitev.

KGZI idrija hamburgška slanina s poprom

Hamburška slanina s poprom v modelu

Mesnata svinjska slanina s črnim poprom, ki je toplotno obdelana in v modelu pečena pri temperaturi 135°C. Slovenska svinjina ni vključena v dolge transportne poti, kar potrošnikom zagotavlja svežino in kakovost, zmanjšuje se tudi tveganje izpostavljenosti mesa biološkim, kemičnim in fizikalnim dejavnikom.

KGZI idrija hamburška slanina

Hamburška slanina v modelu

Mesnata svinjska slanina, ki je toplotno obdelana in v modelu pečena pri temperaturi 135°C. Slovenska svinjina ni vključena v dolge transportne poti, kar potrošnikom zagotavlja svežino in kakovost, zmanjšuje se tudi tveganje izpostavljenosti mesa biološkim, kemičnim in fizikalnim dejavnikom.

KGZI idrija doručak

Doručak

Mesnina iz svinjskega mesa, kosov masti, soli in popra. Slovenska svinjina ni vključena v dolge transportne poti, kar potrošnikom zagotavlja svežino in kakovost, zmanjšuje pa se tudi tveganje izpostavljenosti mesa biološkim, kemičnim in fizikalnim dejavnikom

KGZI idrija pizza šunka

Pizza šunka

Pizza šunka je polnjena v umetni ovoj premera 120 mm in nato termično obdelana v kvadratnih modelih. Mesna masa iz svinjskega mesa je značilne rožnato rdeče barve.

KGZI idrija delikatesna plečka

Delikatesna plečka

Mesnina iz svinjskega mesa, termično obdelana in pečena v modelu. Slovenska svinjina ni vključena v dolge transportne poti, kar potrošnikom zagotavlja svežino in kakovost, zmanjšuje pa se tudi tveganje izpostavljenosti mesa biološkim, kemičnim in fizikalnim dejavnikom.

KGZI idrija pečen pršut

Pečen pršut

Mesnina iz svinjskega mesa, termično obdelana in pečena v modelu. Tradicionalno dimljenje z bukovimi drvi mu daje poseben, domač okus.

KGZI idrija domači zasinek

Domači zašinek

Svinjski vrat brez kosti je suho osoljen in zorjen, nato se meso dimi v naravnem dimu iz suhih bukovih drv. Tako obdelano meso ima nekoliko bolj izrazito rjavo barvo, njegov okus pa je poln in bogat.

KGZI idrija mortadela

Mortadela

Mesnina, narejena iz slovenskega svinjskega mesa, kosov masti, soli in popra. Slovenska svinjina ni vključena v dolge transportne poti, kar potrošnikom zagotavlja svežino in kakovost. Mortadela je odlična za malico ali rojstnodnevno pogostitev.

KGZI idrija idrijska salama

Idrijska slanina

Mesni izdelek iz svinjskega stegna, govejega mesa ter slanine. Pripravljen nadev se polni v umetna čreva premera 60 mm in 75 mm. Salama je toplotno obdelana na tempetaruri 78°C. Idrijska slanina ima zaradi kvalitetnih sestavin razpoznaven okus, ki navdušuje.

Mesni izdelki

KGZI idrija svinjska mast 450gr

Svinjska mast – 450 g

Svinjska mast je topljena mleta svinjska slanina brez mesnatih koščkov – ocvirkov. Mast je pakirana v posodice po 450 g in 800 g ter večje posode po 5 kg in 10 kg. Svinjska mast ima nevtralen vonj in da jedem slasten domač okus.

KGZI idrija mast z ocvirki 800gr

Mast z ocvirki – 800 g

Svinjska mast z ocvirki je iz mlete in ocvrte mesnate svinjske slanine. Pakirana je v posodice po 450 g in 800 g. Na dnu so ocvirki zgoraj pa je sloj svinjke masti. Svinjska mast z ocvirki ima nevtralen vonj in slasten, domač okus.

KGZ Idrija domača zaseka 800gr

Domača zaseka – 800 g

Domača zaseka je pripravljena iz mlete prekajene svinjske mesnate slanine značilno bele barve z vidnimi koščki mesa. Zaseka je pakirana v lončke po 250 g, 500g ter v prozorna umetna čreva. Zaseka ima prijetno aromo dimljenega bukovega lesa.

KGZI idrija domača jetrna pašteta v lončku

Domača jetrna pašteta v lončku

Naši mesni izdelki so narejeni iz najboljših sestavin, ročno in po tradicionalnih recepturah. Za pripravo uporabljamo izključno naravne surovine in najkvalitetnejše meso domačega porekla.

KGZI idrija domača jetrna pašteta

Domača jetrna pašteta v črevu

Naši mesni izdelki so narejeni iz najboljših sestavin, ročno in po tradicionalnih recepturah. Za pripravo uporabljamo izključno naravne surovine in najkvalitetnejše meso domačega porekla. Domačo pašteto lahko kupite v lončku ali priročno v črevu.

KGZI idrija vrat svinjski bkv

Vrat svinjski B.K.V.

Vse naše prekajeno meso je narejeno po tradicionalni metodi. Najprej se meso soli v slanici obogateni z začimbami. Osoljeno meso zori pet do deset dni, nato se dimi v naravnem dimu iz suhih bukovih drv. Meso obdelano po stari klasični metodi ima nekoliko bolj izrazito rjavo barvo, njegov okus pa je poln in bogat.

KGZI idrija prekajeni svinjski vrat

Prekajeni svinjski vrat

Vse naše prekajeno meso je narejeno po tradicionalni metodi. Najprej se meso soli v slanici obogateni z začimbami. Osoljeno meso zori pet do deset dni, nato se dimi v naravnem dimu iz suhih bukovih drv. Meso obdelano po stari klasični metodi ima nekoliko bolj izrazito rjavo barvo, njegov okus pa je poln in bogat.

KGZI idrija prekajena svinjska rebra

Prekajena svinjska rebra

Vse naše prekajeno meso je narejeno po tradicionalni metodi. Najprej se meso soli v slanici obogateni z začimbami. Osoljeno meso zori pet do deset dni, nato se dimi v naravnem dimu iz suhih bukovih drv. Meso obdelano po stari klasični metodi ima nekoliko bolj izrazito rjavo barvo, njegov okus pa je poln in bogat.

KGZI idrija panceta

Panceta

Dimljena in sušena mesnata svinjska slanina. Zorjeno meso se dimi v naravnem dimu bukovih drv. Tako obdelano meso ima nekoliko bolj izrazito rjavo barvo, njegov okus pa je poln in bogat.

KGZI idrija svinjski kare

Svinjski kare

Svinjski hrbet oziroma kare je priljubljen kos mesa tudi za dimljenje. Prekajen kare je odličen za domače kmečke narezke skupaj s suhimi slivami.

KGZI idrija hamburger slanina

Hamburger slanina

Dimljena mesnata svinjska slanina je toplotno obdelana in pečena pri temperaturi 135°C. Je izvrstnega okusa. Slovenska svinjina ni vključena v dolge transportne poti, kar potrošnikom zagotavlja svežino in kakovost, zmanjšuje pa se tudi tveganje izpostavljenosti mesa biološkim, kemičnim in fizikalnim dejavnikom.

KGZI idrija prekajen jezik

Prekajen sv. jezik na klasičen način

Vse naše prekajeno meso je narejeno po tradicionalni metodi. Najprej se meso soli v slanici obogateni z začimbami. Osoljeno meso zori pet do deset dni, nato se dimi v naravnem dimu iz suhih bukovih drv. Meso obdelano po stari klasični metodi ima nekoliko bolj izrazito rjavo barvo, njegov okus pa je poln in bogat.

KGZI idrija domača idrijska klobasa za kuhanje

Domača Idrijska klobasa za kuhanje

Dimljena klobasa v naravnem črevu lepe zlato rjave barve. Nadev je iz izbranega mletega svinjskega mesa ter koščkov belega maščobnega tkiva. Mesni masi so dadani sol, poper in česen. Klobasa je prijetnega vonja in slastnega okusa. Pred uporabo se domačo Idrijsko klobaso kuha v vreli vodi do 10 minut.

KGZI idrija idrijska suha klobasa

Idrijska suha klobasa

Narejena je iz svinjskega stegna, govejega mesa ter slanine. Pripravljen nadev se polni v umetna čreva premera 60 mm in 75 mm. Salama je toplotno obdelana na tempetaruri 78°C. Idrijska salama ima zaradi kvalitetnih sestavin razpoznaven okus, ki navdušuje.

KGZI idrija suha klobasa z zaseko

Idrijska suha klobasa z zaseko

Domača suha klobasa pakirana z domačo zaseko iz mlete prekajene svinjske mesnate slanine. Zaseka je značilne bele barve z vidnimi koščki mesa. S kosom domačega kruha je to prava tradicionalna idrijska malica.

KGZI idrija hrenovka 4 kosi

Hrenovke

Mesni izdelek pripravljen iz govejega in svinjskega mesa z dodano slanino. Sesekljani nadev je polnjen v naravna ovčja čreva. Hrenovke se krajši čas dimi in nato toplotno obdela. Idrijska hrenovka ima blag vonj po dimu in prijeten okus, ki navdušuje mesne gurmane. Pred uporabo hrenovke segrejemo ali kuhamo približno 3 minute.

KGZI idrija hrenovka 2 kosa

Hrenovke – 2 kosa

Hrenovka iz govejega in svinjskega mesa v naravnem ovčjem črevu. Pred uporabo jih segrejemo ali kuhamo ca. 3 minute. Pakirano po 2 ali 4 kose.

KGZI idrija mortadela

Mortadela

Mesnina, narejena iz slovenskega svinjskega mesa, kosov masti, soli in popra. Slovenska svinjina ni vključena v dolge transportne poti, kar potrošnikom zagotavlja svežino in kakovost. Mortadela je odlična za malico ali rojstnodnevno pogostitev.

KGZI idrija hamburgška slanina s poprom

Hamburška slanina s poprom v modelu

Mesnata svinjska slanina s črnim poprom, ki je toplotno obdelana in v modelu pečena pri temperaturi 135°C. Slovenska svinjina ni vključena v dolge transportne poti, kar potrošnikom zagotavlja svežino in kakovost, zmanjšuje se tudi tveganje izpostavljenosti mesa biološkim, kemičnim in fizikalnim dejavnikom.

KGZI idrija hamburška slanina

Hamburška slanina v modelu

Mesnata svinjska slanina, ki je toplotno obdelana in v modelu pečena pri temperaturi 135°C. Slovenska svinjina ni vključena v dolge transportne poti, kar potrošnikom zagotavlja svežino in kakovost, zmanjšuje se tudi tveganje izpostavljenosti mesa biološkim, kemičnim in fizikalnim dejavnikom.

KGZI idrija doručak

Doručak

Mesnina iz svinjskega mesa, kosov masti, soli in popra. Slovenska svinjina ni vključena v dolge transportne poti, kar potrošnikom zagotavlja svežino in kakovost, zmanjšuje pa se tudi tveganje izpostavljenosti mesa biološkim, kemičnim in fizikalnim dejavnikom

KGZI idrija pizza šunka

Pizza šunka

Pizza šunka je polnjena v umetni ovoj premera 120 mm in nato termično obdelana v kvadratnih modelih. Mesna masa iz svinjskega mesa je značilne rožnato rdeče barve.

KGZI idrija delikatesna plečka

Delikatesna plečka

Mesnina iz svinjskega mesa, termično obdelana in pečena v modelu. Slovenska svinjina ni vključena v dolge transportne poti, kar potrošnikom zagotavlja svežino in kakovost, zmanjšuje pa se tudi tveganje izpostavljenosti mesa biološkim, kemičnim in fizikalnim dejavnikom.

KGZI idrija pečen pršut

Pečen pršut

Mesnina iz svinjskega mesa, termično obdelana in pečena v modelu. Tradicionalno dimljenje z bukovimi drvi mu daje poseben, domač okus.

KGZI idrija domači zasinek

Domači zašinek

Svinjski vrat brez kosti je suho osoljen in zorjen, nato se meso dimi v naravnem dimu iz suhih bukovih drv. Tako obdelano meso ima nekoliko bolj izrazito rjavo barvo, njegov okus pa je poln in bogat.

KGZI idrija mortadela

Mortadela

Mesnina, narejena iz slovenskega svinjskega mesa, kosov masti, soli in popra. Slovenska svinjina ni vključena v dolge transportne poti, kar potrošnikom zagotavlja svežino in kakovost. Mortadela je odlična za malico ali rojstnodnevno pogostitev.

KGZI idrija idrijska salama

Idrijska slanina

Mesni izdelek iz svinjskega stegna, govejega mesa ter slanine. Pripravljen nadev se polni v umetna čreva premera 60 mm in 75 mm. Salama je toplotno obdelana na tempetaruri 78°C. Idrijska slanina ima zaradi kvalitetnih sestavin razpoznaven okus, ki navdušuje.

Mesni izdelki

KGZI idrija svinjska mast 450gr

Svinjska mast – 450 g

Svinjska mast je topljena mleta svinjska slanina brez mesnatih koščkov – ocvirkov. Mast je pakirana v posodice po 450 g in 800 g ter večje posode po 5 kg in 10 kg. Svinjska mast ima nevtralen vonj in da jedem slasten domač okus.

KGZI idrija mast z ocvirki 800gr

Mast z ocvirki – 800 g

Svinjska mast z ocvirki je iz mlete in ocvrte mesnate svinjske slanine. Pakirana je v posodice po 450 g in 800 g. Na dnu so ocvirki zgoraj pa je sloj svinjke masti. Svinjska mast z ocvirki ima nevtralen vonj in slasten, domač okus.

KGZ Idrija domača zaseka 800gr

Domača zaseka – 800 g

Domača zaseka je pripravljena iz mlete prekajene svinjske mesnate slanine značilno bele barve z vidnimi koščki mesa. Zaseka je pakirana v lončke po 250 g, 500g ter v prozorna umetna čreva. Zaseka ima prijetno aromo dimljenega bukovega lesa.

KGZI idrija domača jetrna pašteta v lončku

Domača jetrna pašteta v lončku

Naši mesni izdelki so narejeni iz najboljših sestavin, ročno in po tradicionalnih recepturah. Za pripravo uporabljamo izključno naravne surovine in najkvalitetnejše meso domačega porekla.

KGZI idrija domača jetrna pašteta

Domača jetrna pašteta v črevu

Naši mesni izdelki so narejeni iz najboljših sestavin, ročno in po tradicionalnih recepturah. Za pripravo uporabljamo izključno naravne surovine in najkvalitetnejše meso domačega porekla. Domačo pašteto lahko kupite v lončku ali priročno v črevu.

KGZI idrija vrat svinjski bkv

Vrat svinjski B.K.V.

Vse naše prekajeno meso je narejeno po tradicionalni metodi. Najprej se meso soli v slanici obogateni z začimbami. Osoljeno meso zori pet do deset dni, nato se dimi v naravnem dimu iz suhih bukovih drv. Meso obdelano po stari klasični metodi ima nekoliko bolj izrazito rjavo barvo, njegov okus pa je poln in bogat.

KGZI idrija prekajeni svinjski vrat

Prekajeni svinjski vrat

Vse naše prekajeno meso je narejeno po tradicionalni metodi. Najprej se meso soli v slanici obogateni z začimbami. Osoljeno meso zori pet do deset dni, nato se dimi v naravnem dimu iz suhih bukovih drv. Meso obdelano po stari klasični metodi ima nekoliko bolj izrazito rjavo barvo, njegov okus pa je poln in bogat.

KGZI idrija prekajena svinjska rebra

Prekajena svinjska rebra

Vse naše prekajeno meso je narejeno po tradicionalni metodi. Najprej se meso soli v slanici obogateni z začimbami. Osoljeno meso zori pet do deset dni, nato se dimi v naravnem dimu iz suhih bukovih drv. Meso obdelano po stari klasični metodi ima nekoliko bolj izrazito rjavo barvo, njegov okus pa je poln in bogat.

KGZI idrija panceta

Panceta

Dimljena in sušena mesnata svinjska slanina. Zorjeno meso se dimi v naravnem dimu bukovih drv. Tako obdelano meso ima nekoliko bolj izrazito rjavo barvo, njegov okus pa je poln in bogat.

KGZI idrija svinjski kare

Svinjski kare

Svinjski hrbet oziroma kare je priljubljen kos mesa tudi za dimljenje. Prekajen kare je odličen za domače kmečke narezke skupaj s suhimi slivami.

KGZI idrija hamburger slanina

Hamburger slanina

Dimljena mesnata svinjska slanina je toplotno obdelana in pečena pri temperaturi 135°C. Je izvrstnega okusa. Slovenska svinjina ni vključena v dolge transportne poti, kar potrošnikom zagotavlja svežino in kakovost, zmanjšuje pa se tudi tveganje izpostavljenosti mesa biološkim, kemičnim in fizikalnim dejavnikom.

KGZI idrija prekajen jezik

Prekajen sv. jezik na klasičen način

Vse naše prekajeno meso je narejeno po tradicionalni metodi. Najprej se meso soli v slanici obogateni z začimbami. Osoljeno meso zori pet do deset dni, nato se dimi v naravnem dimu iz suhih bukovih drv. Meso obdelano po stari klasični metodi ima nekoliko bolj izrazito rjavo barvo, njegov okus pa je poln in bogat.

KGZI idrija domača idrijska klobasa za kuhanje

Domača Idrijska klobasa za kuhanje

Dimljena klobasa v naravnem črevu lepe zlato rjave barve. Nadev je iz izbranega mletega svinjskega mesa ter koščkov belega maščobnega tkiva. Mesni masi so dadani sol, poper in česen. Klobasa je prijetnega vonja in slastnega okusa. Pred uporabo se domačo Idrijsko klobaso kuha v vreli vodi do 10 minut.

KGZI idrija idrijska suha klobasa

Idrijska suha klobasa

Narejena je iz svinjskega stegna, govejega mesa ter slanine. Pripravljen nadev se polni v umetna čreva premera 60 mm in 75 mm. Salama je toplotno obdelana na tempetaruri 78°C. Idrijska salama ima zaradi kvalitetnih sestavin razpoznaven okus, ki navdušuje.

KGZI idrija suha klobasa z zaseko

Idrijska suha klobasa z zaseko

Domača suha klobasa pakirana z domačo zaseko iz mlete prekajene svinjske mesnate slanine. Zaseka je značilne bele barve z vidnimi koščki mesa. S kosom domačega kruha je to prava tradicionalna idrijska malica.

KGZI idrija hrenovka 4 kosi

Hrenovke

Mesni izdelek pripravljen iz govejega in svinjskega mesa z dodano slanino. Sesekljani nadev je polnjen v naravna ovčja čreva. Hrenovke se krajši čas dimi in nato toplotno obdela. Idrijska hrenovka ima blag vonj po dimu in prijeten okus, ki navdušuje mesne gurmane. Pred uporabo hrenovke segrejemo ali kuhamo približno 3 minute.

KGZI idrija hrenovka 2 kosa

Hrenovke – 2 kosa

Hrenovka iz govejega in svinjskega mesa v naravnem ovčjem črevu. Pred uporabo jih segrejemo ali kuhamo ca. 3 minute. Pakirano po 2 ali 4 kose.

KGZI idrija mortadela

Mortadela

Mesnina, narejena iz slovenskega svinjskega mesa, kosov masti, soli in popra. Slovenska svinjina ni vključena v dolge transportne poti, kar potrošnikom zagotavlja svežino in kakovost. Mortadela je odlična za malico ali rojstnodnevno pogostitev.

KGZI idrija hamburgška slanina s poprom

Hamburška slanina s poprom v modelu

Mesnata svinjska slanina s črnim poprom, ki je toplotno obdelana in v modelu pečena pri temperaturi 135°C. Slovenska svinjina ni vključena v dolge transportne poti, kar potrošnikom zagotavlja svežino in kakovost, zmanjšuje se tudi tveganje izpostavljenosti mesa biološkim, kemičnim in fizikalnim dejavnikom.

KGZI idrija hamburška slanina

Hamburška slanina v modelu

Mesnata svinjska slanina, ki je toplotno obdelana in v modelu pečena pri temperaturi 135°C. Slovenska svinjina ni vključena v dolge transportne poti, kar potrošnikom zagotavlja svežino in kakovost, zmanjšuje se tudi tveganje izpostavljenosti mesa biološkim, kemičnim in fizikalnim dejavnikom.

KGZI idrija doručak

Doručak

Mesnina iz svinjskega mesa, kosov masti, soli in popra. Slovenska svinjina ni vključena v dolge transportne poti, kar potrošnikom zagotavlja svežino in kakovost, zmanjšuje pa se tudi tveganje izpostavljenosti mesa biološkim, kemičnim in fizikalnim dejavnikom

KGZI idrija pizza šunka

Pizza šunka

Pizza šunka je polnjena v umetni ovoj premera 120 mm in nato termično obdelana v kvadratnih modelih. Mesna masa iz svinjskega mesa je značilne rožnato rdeče barve.

KGZI idrija delikatesna plečka

Delikatesna plečka

Mesnina iz svinjskega mesa, termično obdelana in pečena v modelu. Slovenska svinjina ni vključena v dolge transportne poti, kar potrošnikom zagotavlja svežino in kakovost, zmanjšuje pa se tudi tveganje izpostavljenosti mesa biološkim, kemičnim in fizikalnim dejavnikom.

KGZI idrija pečen pršut

Pečen pršut

Mesnina iz svinjskega mesa, termično obdelana in pečena v modelu. Tradicionalno dimljenje z bukovimi drvi mu daje poseben, domač okus.

KGZI idrija domači zasinek

Domači zašinek

Svinjski vrat brez kosti je suho osoljen in zorjen, nato se meso dimi v naravnem dimu iz suhih bukovih drv. Tako obdelano meso ima nekoliko bolj izrazito rjavo barvo, njegov okus pa je poln in bogat.

KGZI idrija mortadela

Mortadela

Mesnina, narejena iz slovenskega svinjskega mesa, kosov masti, soli in popra. Slovenska svinjina ni vključena v dolge transportne poti, kar potrošnikom zagotavlja svežino in kakovost. Mortadela je odlična za malico ali rojstnodnevno pogostitev.

KGZI idrija idrijska salama

Idrijska slanina

Mesni izdelek iz svinjskega stegna, govejega mesa ter slanine. Pripravljen nadev se polni v umetna čreva premera 60 mm in 75 mm. Salama je toplotno obdelana na tempetaruri 78°C. Idrijska slanina ima zaradi kvalitetnih sestavin razpoznaven okus, ki navdušuje.

Premium meso

KGZ Idrija marinirana svinjska rebra

Rebra suha

Rebra so klasično dimljena brez dodanih konzervansov in aditivov. Dimljena so po starem tradicionalnem postopku z bukovimi drvmi. Kuhajte jih cca. 45 minut.

KGZI idrija prekajen svinjski vrat

Prekajen svinjski vrat klasično

Vse naše prekajeno meso je narejeno po tradicionalni metodi. Najprej se meso soli v slanici obogateni z začimbami. Osoljeno meso zori pet do deset dni, nato se dimi v naravnem dimu iz suhih bukovih drv. Meso obdelano po stari klasični metodi ima nekoliko bolj izrazito rjavo barvo, njegov okus pa je poln in bogat.

KGZI idrija prekajen svinjski vrat

Prekajen svinjski vrat

Svinjski vrat klasično prekajen je narejen po postopku, da suho osoljeno meso zori 5 do 10 dni, nato pa se meso dimi v naravnem dimu iz suhih bukovih drv. Tako obdelano meso po stari klasični metodi ima nekoliko bolj izrazito rjavo barvo, njegov okus pa je poln in bogat.

KGZI idrija svinjski kare

Svinjski kare

Svinjski hrbet oziroma kare je priljubljen kos mesa tudi za dimljenje. Prekajen kare je odličen za domače kmečke narezke skupaj s suhimi slivami.

KGZI idrija panceta suha

Panceta suha

Panceta je klasično dimljena brez dodanih konzervansov in aditivov. Najprej se meso soli v slanici obogateni z začimbami. Osoljeno meso zori pet do deset dni, nato se dimi v naravnem dimu iz suhih bukovih drv. Meso obdelano po stari klasični metodi ima nekoliko bolj izrazito rjavo barvo, njegov okus pa je poln in bogat.

KGZI idrija idrijska suha klobasa

Idrijska suha klobasa

Je suha, dimljena klobasa v naravnem črevu, lepe, zlato rjave barve. Nadev je iz izbranega mletega svinjskega mesa ter koščkov belega maščobnega tkiva. Mesni masi so dadani sol, poper in česen. Klobasa je prijetnega vonja in slastenga, domačega okusa.

KGZI idrija idrijska klobasa za kuhanje

Idrijska klobasa za kuhanje

Je dimljena klobasa v naravnem črevu, lepe, zlato rjave barve. Nadev je iz izbranega mletega svinjskega mesa ter koščkov belega maščobnega tkiva. Mesni masi so dadani sol, poper in česen. Klobasa je prijetnega vonja in slastenga okusa. Pred uporabo se domačo Idrijsko klobaso kuha v vreli vodi do 10 minut.

KGZI idrija jezik

Sv. jezik klasično prekajen

Vse naše prekajeno meso je narejeno po tradicionalni metodi. Najprej se meso soli v slanici z začimbami, nato pa je klasično prekajeno na bukova drva.

KGZI idrija hamburger slanina

Hamburger slanina

Je mesnata svinjska slanina, ki je toplotno obdelana in pečena pri temperaturi 135°C. Je izvrstnega, domačega okusa.

KGZI idrija hrenovke

Hrenovke

Hrenovka iz govejega in svinjskega mesa v naravnem ovčjem črevu. Pred uporabo jih segrejemo ali kuhamo cca. 3 minute.

Premium meso

KGZ Idrija marinirana svinjska rebra

Rebra suha

Rebra so klasično dimljena brez dodanih konzervansov in aditivov. Dimljena so po starem tradicionalnem postopku z bukovimi drvmi. Kuhajte jih cca. 45 minut.

KGZI idrija prekajen svinjski vrat

Prekajen svinjski vrat klasično

Vse naše prekajeno meso je narejeno po tradicionalni metodi. Najprej se meso soli v slanici obogateni z začimbami. Osoljeno meso zori pet do deset dni, nato se dimi v naravnem dimu iz suhih bukovih drv. Meso obdelano po stari klasični metodi ima nekoliko bolj izrazito rjavo barvo, njegov okus pa je poln in bogat.

KGZI idrija prekajen svinjski vrat

Prekajen svinjski vrat

Svinjski vrat klasično prekajen je narejen po postopku, da suho osoljeno meso zori 5 do 10 dni, nato pa se meso dimi v naravnem dimu iz suhih bukovih drv. Tako obdelano meso po stari klasični metodi ima nekoliko bolj izrazito rjavo barvo, njegov okus pa je poln in bogat.

KGZI idrija svinjski kare

Svinjski kare

Svinjski hrbet oziroma kare je priljubljen kos mesa tudi za dimljenje. Prekajen kare je odličen za domače kmečke narezke skupaj s suhimi slivami.

KGZI idrija panceta suha

Panceta suha

Panceta je klasično dimljena brez dodanih konzervansov in aditivov. Najprej se meso soli v slanici obogateni z začimbami. Osoljeno meso zori pet do deset dni, nato se dimi v naravnem dimu iz suhih bukovih drv. Meso obdelano po stari klasični metodi ima nekoliko bolj izrazito rjavo barvo, njegov okus pa je poln in bogat.

KGZI idrija idrijska suha klobasa

Idrijska suha klobasa

Je suha, dimljena klobasa v naravnem črevu, lepe, zlato rjave barve. Nadev je iz izbranega mletega svinjskega mesa ter koščkov belega maščobnega tkiva. Mesni masi so dadani sol, poper in česen. Klobasa je prijetnega vonja in slastenga, domačega okusa.

KGZI idrija idrijska klobasa za kuhanje

Idrijska klobasa za kuhanje

Je dimljena klobasa v naravnem črevu, lepe, zlato rjave barve. Nadev je iz izbranega mletega svinjskega mesa ter koščkov belega maščobnega tkiva. Mesni masi so dadani sol, poper in česen. Klobasa je prijetnega vonja in slastenga okusa. Pred uporabo se domačo Idrijsko klobaso kuha v vreli vodi do 10 minut.

KGZI idrija jezik

Sv. jezik klasično prekajen

Vse naše prekajeno meso je narejeno po tradicionalni metodi. Najprej se meso soli v slanici z začimbami, nato pa je klasično prekajeno na bukova drva.

KGZI idrija hamburger slanina

Hamburger slanina

Je mesnata svinjska slanina, ki je toplotno obdelana in pečena pri temperaturi 135°C. Je izvrstnega, domačega okusa.

KGZI idrija hrenovke

Hrenovke

Hrenovka iz govejega in svinjskega mesa v naravnem ovčjem črevu. Pred uporabo jih segrejemo ali kuhamo cca 3 minute.

Premium meso

KGZ Idrija marinirana svinjska rebra

Rebra suha

Rebra so klasično dimljena brez dodanih konzervansov in aditivov. Dimljena so po starem tradicionalnem postopku z bukovimi drvmi. Kuhajte jih cca. 45 minut.

KGZI idrija prekajen svinjski vrat

Prekajen svinjski vrat klasično

Vse naše prekajeno meso je narejeno po tradicionalni metodi. Najprej se meso soli v slanici obogateni z začimbami. Osoljeno meso zori pet do deset dni, nato se dimi v naravnem dimu iz suhih bukovih drv. Meso obdelano po stari klasični metodi ima nekoliko bolj izrazito rjavo barvo, njegov okus pa je poln in bogat.

KGZI idrija prekajen svinjski vrat

Prekajen svinjski vrat

Svinjski vrat klasično prekajen je narejen po postopku, da suho osoljeno meso zori 5 do 10 dni, nato pa se meso dimi v naravnem dimu iz suhih bukovih drv. Tako obdelano meso po stari klasični metodi ima nekoliko bolj izrazito rjavo barvo, njegov okus pa je poln in bogat.

KGZI idrija svinjski kare

Svinjski kare

Svinjski hrbet oziroma kare je priljubljen kos mesa tudi za dimljenje. Prekajen kare je odličen za domače kmečke narezke skupaj s suhimi slivami.

KGZI idrija panceta suha

Panceta suha

Panceta je klasično dimljena brez dodanih konzervansov in aditivov. Najprej se meso soli v slanici obogateni z začimbami. Osoljeno meso zori pet do deset dni, nato se dimi v naravnem dimu iz suhih bukovih drv. Meso obdelano po stari klasični metodi ima nekoliko bolj izrazito rjavo barvo, njegov okus pa je poln in bogat.

KGZI idrija idrijska suha klobasa

Idrijska suha klobasa

Je suha, dimljena klobasa v naravnem črevu, lepe, zlato rjave barve. Nadev je iz izbranega mletega svinjskega mesa ter koščkov belega maščobnega tkiva. Mesni masi so dadani sol, poper in česen. Klobasa je prijetnega vonja in slastenga, domačega okusa.

KGZI idrija idrijska klobasa za kuhanje

Idrijska klobasa za kuhanje

Je dimljena klobasa v naravnem črevu, lepe, zlato rjave barve. Nadev je iz izbranega mletega svinjskega mesa ter koščkov belega maščobnega tkiva. Mesni masi so dadani sol, poper in česen. Klobasa je prijetnega vonja in slastenga okusa. Pred uporabo se domačo Idrijsko klobaso kuha v vreli vodi do 10 minut.

KGZI idrija jezik

Sv. jezik klasično prekajen

Vse naše prekajeno meso je narejeno po tradicionalni metodi. Najprej se meso soli v slanici z začimbami, nato pa je klasično prekajeno na bukova drva.

KGZI idrija hamburger slanina

Hamburger slanina

Je mesnata svinjska slanina, ki je toplotno obdelana in pečena pri temperaturi 135°C. Je izvrstnega, domačega okusa.

KGZI idrija hrenovke

Hrenovke

Hrenovka iz govejega in svinjskega mesa v naravnem ovčjem črevu. Pred uporabo jih segrejemo ali kuhamo cca 3 minute.